Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
szalag

2021. október 25.

 • Blanka, Bianka napja
 • Időjárás
 • 0.1http://www.wundergr.
 • Min / Max: 2 °C / 14 °C
 • Szélsebesség: 31 km/h

Biztonságos kapcsolat.
Ön most már 128 bites titkosított kapcsolaton keresztül kommunikál a szerverrel. 

Vissza a Főoldalra
TAGOZATÉRT DÍJ

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara a szakmai tagozat ellátási területén kifejtett kiemelkedő szakmai és közösségépítő szakdolgozói tevékenység elismeréseként „Tagozatért Díj” elnevezéssel díjat ad át.

A „Tagozatért Díj” annak a kamarai tagnak adományozható, aki az általa képviselt tagozat munkájában kiemelkedő tevékenységet végez, hozzájárul szakmai tagozatának fejlődéséhez, elismeréséhez.

Minden évben 6 darab „Tagozatért Díj” kerül átadásra.


Publikus dokumentumok

Tájékoztató pályázási időszakrólpdf2021.07.05.

Tagozatért Díj 2021.
BÁCS-KISKUN MEGYE: Varga Éva, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Közegészségügyi-járványügyi felügyelője.
Munkáját évtizedek óta nagy elhivatottsággal, magas szakmai tudással végzi. Példaértékű, jó személyes kapcsolatot épít ki a kórház osztályaival és a betegekkel. Covid járvány idején a járványügyi védekezésben kiemelkedő munkát végzett. Segítségére minden kolléga számíthat. A területi szervezetének és a Közegészségügyi-járványügyi szakmai tagozatnak aktív tagja megalakulása óta. Tagozatában tagozatvezető-helyettesi és országos küldötti feladatokat lát el.
CSONGRÁD-CSANÁD MEGYE: Baloghné Fűrész Veronika először ápolóként, majd védőnőként kezdte pályafutását az egészségügyben. A hivatásának gyakorlása során a védőnői munkája mellett, tevékenysége kiegészült vezetői- oktatási feladatokkal. 2007-ben megválasztották a MESZK Csongrád-Csanád Megyei Területi Szervezet Védőnői Szakmai Tagozat vezetőjének. Sokrétegű munkája mellett alapellátási alelnök majd az Országos Szakmai Tagozati Tanácsadó Testületi tagja.
A védőnői hivatás minden területén az oktatástól a kutatáson át, a szakmai érdekvédelemig fáradhatatlanul maradandót alkotott és alkot.
GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE: Rogus Piroska évtizedek óta az akut, illetve a sürgősségi ellátás elkötelezettje. Szakmájában, hivatásában nyújtott teljesítményét, a Kamara iránti elkötelezettségét mind munkatársai, mind szakmai vezetői elismerik. A Kamara életében több területen képviseli az egészségügyi szakdolgozók szakmai érdekeit Újabb kihívás volt számára a tagozati feladatok ellátása, amelyben a Sürgősségi Tagozat megalakulása óta aktív segítőtárs, javaslataival, folyamatos személyes jelenlétével, varázsával méltóképpen képviseli a tagságot, a sürgősségi ellátást. Ez az elköteleződés megnyilvánul napi munkájában, lakóhelyén, országos és területi rendezvényeken, a közösségi médiákban is.
TOLNA MEGYE: Péter Erzsébet a Tolna megyei Balassa János Kórház Radiológia Osztályán 22 évig vezető asszisztensként látta el feladatait. Erzsi 46 éve a radiográfusi szakma elkötelezett híve, mindig napra kész a szakmai újdonságokból. Nagy hangsúlyt fektet kollégái szakmai fejlődésére.
Megalakulása óta vesz részt a területi kamara munkájában. Szakmai Tagozatok Tanácsadó Testületének tagja.
Szakmaisága, emberi hozzáállása, erkölcsi példát mutató személyisége, a szakdolgozói képviselete méltóvá teszi a díjra.
ORSZÁGOS SZERVEZET: Róka László, gyógyászati segédeszköz gyártói és forgalmazói szakmai tagozatvezető, aki az országos szakmai tagozat vezetését látja el a tagozat megalakulása óta. Villamos üzemmérnökként végzet, majd menedzser szakmérnöki diplomájával sikeresen kezdte pályafutását. Családi indíttatás révén került kapcsolatba az egészségügyi ellátással, annak egy rendkívül speciális területével, a fogyatékkal élők segítésével. Hosszú évek óta a FESZ főtitkáraként segíti kollégáit szakmai képzések, továbbképzések szervezésével. Az általa vezetett tagozat, a tagozati tanácsadó testület komoly szakmai sikereket ért el az elmúlt években. A covid19 járvány elleni védekezésben kiemelkedő munkát végzett, szakmai hozzáértésével, gyors reagálásaival, önzetlenségével. Gratulálunk!
ORSZÁGOS SZERVEZET: Banga Béla Erik a Sürgősségi Betegellátási Tagozatvezetője. Tagozata a legfiatalabb tagozata szakmai köztestületünknek. MSc egyetemi ápolói diplomával rendelkezik, végig járva a közép és felsőfokú képzések lépcsőfokait. Egészségtanári diplomájának nagy hasznát veszi a képzések, továbbképzések szervezésében, melyet több mint egy évtizede elkötelezetten végez. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói kamara Elnöksége mindig számíthat naprakész, alapos szakmai véleményére. A 2018-as választásoknál teljes mértékben bizalmat kapott a tagozati küldöttektől. Előadóként rendkívül népszerű. Elmondható, Erik Szívügye a sürgősségi betegellátás, nagy érdemei vannak a tagozat létrehozásában és rendkívül aktív működésében, a nagysikerű szakmai napok szervezésében. Igazi "csapatjátékos". Gratulálunk kitüntetéséhez!

Tagozatért Díj 2020.
BAKÓNÉ BODNÁR KATALIN, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ, Bőrgyógyászati Klinika egészségügyi szakdolgozója, aki a klinika tapasztalt, meghatározó, elkötelezett egyénisége. 4 diplomát szerzett, azonban szívügye mindvégig az egészségügyi ügyvitelszervezők szerepe az egészségügyben. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Egészségügyi Ügyvitelszervező Tagozatának országos tagozatvezetője. Legnagyobb sikere, hogy az egészségügyi szervezők is a bértábla hatálya alá tartoznak. A méltó munkát köszöntő elismerés nem pusztán az arra érdemes személyt, hanem az általa képviselt ügyet is követendővé teszi.
TAKÁCS ISTVÁN, több, mint 25 éve dolgozik a pszichiátriai ellátásban és több, mint 10 éve vezetőként teszi ezt, Hajdú-Bihar Megyében és országosan is. Tagozatunk elismert, megbecsült és „igen népszerű” tagja. A szakma iránti tisztelete és alázata mindenki számára követendő. Szabadidejében futsal (futszál) játékvezetőként is tevékenykedik, nívós mérkőzéseket vezet. Konferenciák, kongresszusok rendszeres előadója, saját kutatásokkal is rendelkezik a pszichiátriai ápolás területén.
VALKÁR CSABÁNÉ vezető röntgen asszisztens, aki megalapozott szakmai tudását kiválóan kamatoztatja az önálló szakasszisztensi tevékenységek végzése során. Munkabírása fáradhatatlan. Problémamegoldó képességének köszönhetően a betegek és a munkatársai tisztelik, példaképüknek tartják. Az Egészségügyi Szakdolgozói Kamarában helyi alelnök, területi és országos küldött, valamint országos tagozatvezető-helyettesként aktívan képviseli az egészségügyi szakdolgozók és saját szakterületem szakmai érdekeit.
EÖRDÖGH ZOLTÁNNÉ asszisztens, 36 éve dolgozik a Péterfy Kórházban, az urológiai szakrendelő vezető asszisztenseként. A MESZK-nek megalakulása óta tagja, 2015-től az Asszisztensi tagozat vezetője. Tagozatvezetőként fontosnak tartja az asszisztensi szakterület elismertetését, presztízsének erősítését az egészségügyi szakterületek között. Részt vesz a Tagozati Nap, a Járóbeteg Kongresszus, a Járó Tudományos Nap szervezésében. Szívügy az utánpótlás nevelése, ami áthatja a mindennapi tevékenységét a munkahelyén és a Kamarában is.
BEDNÁR ANDRÁS LAJOSNÉ, 38 éve választotta az ápolói hivatást. 3 diplomát tudhat magáénak. Jelenleg a Gesztenyés Egyesített Szociális Intézmény telephelyvezető ápolója. Új szemléletet vitt a szociális pszichiátriai ellátásba. Az egészségügyben szerzett elméleti és gyakorlati tudásával, előrelátásával intenzíven vett részt a koronavírus elleni küzdelemben. Egyetlen lakó és egyetlen dolgozó sem betegedett meg a járvány során. Országos Felnőtt Ápolás Szakmai Tagozat tagozatvezető-helyettese, országos küldött. Ápolásinnováció és Ápolásmenedzsment konferenciák sikere neki is köszönhető. Tudományos előadásaival, oktatási, vizsgáztatói tevékenységével képviseli szakmai tagozatát.
Tagozatért Díj 2019.
DOBÁK ZITA dietetikus, élelmezésvezető, aki a szakma különböző területén szerzett tapasztalatot, fejlesztő projektekben vett részt. Folyamatosan képzi magát, a Pécsi Tudományegyetemen Msc végzettség szerzett. Jelenleg a Testnevelési Egyetem doktori iskolájában abszolutóriummal rendelkezik. Kutatómunkájának szakterülete kiterjed az egészséges, a sportolók, várandósok, étkezési zavarok, a betegek táplálkozására diétás tanácsadására. Szakmájában több tudományos társaság tagja. Számos előadás szerzője és társszerzője. Naprakészen ismeri a nemzetközi,valamint a hazai kutatások eredményeit,melyeket szívesen alkalmaz a gyakorlatban is. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Dietetikai Szakmai Tagozatát négy éve vezeti, kiváló eredménnyel. Személyes kisugárzása, pozitív életszemlélete, meggyőző szakmai tudása, valamint közösség építő tevékenysége méltán példakép a fiatal kollégák körében.
KOROM JUDIT intézeti higiénikus. Korom Judit a MESZK megalakulása óta tagja a szakmai szervezetnek. Kezdetektől aktívan részt vesz a kamara életében. Javaslataival segíti a jogszabály tervezetek véleményezését, módszertani levelek kidolgozását. Képviseli a MESZK közegészségügyi-járványügyi tagozatát, mint területi és országos tagozati küldött. Tagja a Budapestiek az Egészségügyi Szakdolgozókért Alapítvány kuratóriumának. Munkahelyén, az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben egyedülálló szakmai előremutatással kidolgozta a műtéti előkészítés protokollját, mely a magyarországi egészségügyi szolgáltatók számára is módszertani útmutatót adhat a jó gyakorlat bevezetéséhez.
MÁTÉNÉ SÖVEG ZSUZSANNA 44 éve dolgozik a Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekklinikáján, gyermekápolóként. Csecsemő- és gyermekápoló szakképesítést szerzett, majd egészségügyi szakoktatóként is végzett. Munkája mellett rendszeresen részt vesz a tanuló nővérek gyakorlati oktatásában. A klinikavezető főnővér helyettesítésében mindig lehet rá számítani. Fáradhatatlan energiával végzi karitatív munkáját. A Magyar Ápolási Egyesület és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara aktív tagja. A MESZK Gyermekápolás Tagozat Országos elnökeként tevékenykedett 2004-2007. között. Vizsgabizottsági tag. 44 éve biztosítja a rábízott részlegen a családias, összetartó, jó hangulatú csapatot, melynek magas szintű szakmai tudása is a főnővéri munkájának köszönhető.
SEBESTYÉN GÁBOR egyetemi ápoló, a Dél-pesti Jahn Ferenc Kórház - Rendelőintézet Központi Intenzív Osztályának vezető szakdolgozója. Szakmai életútja kiemelkedő. 2005-2012 között a Semmelweis Egyetem tanársegédjeként oktatta a hallgatók százait. Oktatási tevékenységét a mai napig rendkívüli elhivatottsággal végzi. Széleskörű szakmai ismereteit folyamatosan fejleszti és osztja meg másokkal. Intézményében és a szakdolgozói társadalomban nagyon népszerű, szakmai életútja példa a fiatalabb kollégák előtt. Humora, empatikus személyisége, kiváló kommunikációja, szerény személyisége mindenkiben tiszteletet ébreszt. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Aneszteziológiai-intenzív ápolási szakmai tagozatának vezetője 2015 óta. Kiváló kapcsolatot épített ki a tagozat küldöttjeivel, valamint a többi tagozat vezetőjével. A tagozati rendezvények, továbbképzések ötletgazdája, kreatív, a betegellátást holisztikusan szemlélő szakember. A Kamara által készített "Hatásköri Lista" aneszteziológia-intenzív fejezetének megírásában jelentős feladatot látott el. Méltán megilleti a Kamarai szakmai munkát, a Kamara iránti elkötelezettségét értékelő "Tagozatért" díj.
Tagozatért Díj 2018.
FOGARASI ZOLTÁN az OMSZ regionális vezető mentőtisztje, aki a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Mentésügyi Tagozatának emblematikus személyisége. Határozottsága, őszinte véleményalkotása, karizmatikus személyisége méltán teszi őt a mentésügyben dolgozók vezér alakjává. Szakmai képzettsége az emberi élet mélységes tisztelete, hivatástudata példaértékű. Tagozatvezetőként a Kamara megalapítása óta segíti a szervezet munkáját. A továbbképzési programok, vetélkedők szakmai hátterének biztosítása személyének köszönhető. Kiváló csapatépítő.
PÉTER ZSUZSANNA a MESZK korábbi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Tagozat vezetője. Mint bizonyára többetek előtt is ismert Péter Zsuzsanna akkor vált meg kamarai tisztségétől, amikor ápolási igazgatói pályázatot nyert a Nagykanizsai Kórházban. Sajnálatos balesete következtében, pályafutásában változások álltak be. A rehabilitációt követően ismételten tevékenykedik az ápolás ügyért. A területi szervezetben végzett kamarai munkájának, a korábbi években a szakmai tagozatban kifejtett kiváló munkásságának méltó elismerése e díj.
RÓKA TÍMEA a MESZK Országos Képalkotó Diagnosztika szakmai tagozatának vezetője, a Honvédkórház röntgenasszisztense, képalkotó diagnosztikai analitikusa. Humánmenedzser, egészségügyi menedzser. Szakmai tudására, tapasztalatára és önzetlen segítségére minden kollégája egyaránt számíthat. Aktívan részt vesz főiskolai szintű képzésben és vizsgáztatásban. 2011 óta a Képalkotó Diagnosztikai Szakmai Tagozat vezetője, számos szakmai továbbképzés és kongresszus szervezője, a Radiográfus Kvíz vetélkedő meghonosítója. Emberi hozzáállása, erkölcsi mintát nyújtó személyisége, szakmai tudása és gyakorlati tapasztalata, a szakmai érdekek magas szintű képviselője.
VÉGVÁRI VIKTÓRIA a Zala megyei kórház vezető dietetikusa. Fő szakterülete a sebészeti jellegű betegek enterális táplálása. Húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. A MESZK Dietetikai Tagozatának több éve területi és országos tagozati küldöttje. Szakmai tudásával, jó előadói készségével a tagozat aktív és hatékony képviselője. Rendszeresen oktat ápolóknak, gyerekápolóknak, fogászati asszisztenseknek dietetikát és klinikai táplálást, és mind e mellett folyamatosan végez egészségfejlesztői tevékenységet a hozzáforduló pácienseknek.
vodafone tarifa

Kérjük tagjainkat, hogy nyilvántartott adataikat ellenőrizzék, és a hibás, vagy idejétmúlt adatokat javítsák!

Adatfrissítés

Magyar Szakmai Kamarák Szövetsége
Kedvezmény-ajánló
Kérem várjon...
Kongresszusok listája
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31