meszk.hu
Amennyiben hírlevelünk nem jelenik meg helyesen, kérjük kattintson ide!
meszk.hu
Rendkivüli hírlevél

Tisztelt Kamarai Tagtársunk!

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) országos felmérést készít a Parlament által elfogadott T/13174. számú az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvényjavaslattal összefüggésben.

39 nap múlva hatályba lép az eddigi munkavállaló barát közalkalmazotti jogviszonyban történő foglalkoztatás helyett egy új a munkáltatónak kedvező törvény kerül bevezetésre. A rendkívül rövid rendelkezésünkre álló időben hiteles, bizonyítékokon alapuló javaslatokkal kell meggyőznünk a kormányzatot az életbelépő jogszabály hátrányos következményeiről. A felmérés eredményeiből levonható következtetések alapján olyan megoldásokat kívánunk megfogalmazni, melyek az egészségügyi szakdolgozók érdekeit szolgálják.

A kérdőív kitöltése önkéntes. A felmérés teljesen anonim, a kérdőív semmilyen adatot sem rögzít a válaszadók valós vagy on-line személyazonosságáról. A kapott eredményeket kizárólag összesített formában közöljük.

Kérjük, hogy amennyiben van pár perce, töltse ki most az on-line kérdőívet, vagy térjen vissza később! Ha félbehagyja a kérdőív kitöltését, a már kitöltött adatok sajnos elvesznek. A kitöltést 2020. október 13-án kedden reggel 8 óráig van módjában elvégezni.

Kérdőív kitöltése

Segítő együttműködését előre is köszönjük!

Üdvözlettel:
Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara
Országos Elnöksége

Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara
További információkat olvashat a MESZK honlapján.
Kövesd a MESZK-et a facebook -on is!

Adatvédelmi nyilatkozat: Ezt a levelet a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) tagjai kapják, akik hozzájárultak, hogy címükre a MESZK információkat juttasson el. Az adatkezelésre elsősorban a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései az irányadóak.

Tovább Amennyiben le kíván iratkozni hírlevelünkről, kérjük kattintson ide!