meszk.hu
Amennyiben hírlevelünk nem jelenik meg helyesen, kérjük kattintson ide!
meszk.hu
Rendkivüli hírlevél

voltaren

Emulgel formulával a fájdalom ellen

A mozgásszervi problémával küzdő beteg állapotának, közérzetének javításához nagyban hozzájárulhat a fájdalom és gyulladás célzott leküzdése. A terápia részeként hatékonyan alkalmazható, helyi kezelésre használható gyógyszerek fejlődése most új mérföldkőhöz ért.

A gélek és a krémek előnyeit egyesítő Voltaren Emulgel olyan alternatívát kínál, amelyet kimondottan a hatóanyag felszívódásának maximalizálására fejlesztettek ki.

Egyik fő alkotóeleme a vizes-alkoholos bázisú hidrogél, amely elősegíti a penetrációt a bőr hydrophil közegébe, illetve hűsítő, bőrnyugtató vízpárolgást követően carbomer filmréteget képez, megakadályozva a további vízvesztést, fenntartva a hűsítő, bőrnyugtató hatást.

Másik fő alkotó eleme olyan krém, amely zsíros érzet keltése nélkül gátolja a bőr kiszáradását, és elősegíti a penetrációt a bőr lipophile közegébe.

A Voltaren Emulgel Forte 20 mg/g gél egyedi, szabadalmaztatott mikroemulziós formuláját könnyű a bőrbe masszírozni, nem kelt zsíros érzést, kellemes, hűsítő hatású. Az emulgel hatóanyaga, a diklofenák-dietilamin melynek, csak 6-7%-a szívódik fel szisztémásan, ami kevesebb szisztémás mellékhatás kialakulását eredményezi.

A Voltaren Emulgel 1% gél enyhíti az ízületi és izomfájdalmakat, csökkenti azok gyulladását és duzzanatát. Speciálisan tervezett masszázsfejjel is kapható, így a hatóanyag nem kerül közvetlenül a kézre az alkalmazás során.

A készítményt felnőttek és 14 éves vagy annál idősebb serdülők használhatják, naponta 3-4-szer. Ha a beteg állapota a kezelés megkezdését követő 7 nap után nem javul vagy rosszabbodik, orvosi vizsgálat javasolt. 1

Zinc kód: CHHU/CHVOLT/0024/19
Anyag jóváhagyásának dátuma: 2019.február

Bővebb információért olvassa el a gyógyszer alkalmazási előírását!
Forgalmazza: GlaxoSmithKline-Consumer Kft. 1124 Budapest, Csörsz u. 43. Tel.: +36 1 225 5800 www.gsk.hu

Amennyiben termékünk alkalmazása során „Nemkívánatos eseményt” észlel, kérjük, 24 órán belül jelentse a Hungary.PH_Safety@gsk.com e-mail címen vagy a +36/1-22-55-300-as telefonszámon!
A védjegyek tulajdonosa vagy engedélyezett használója a GSK vállalatcsoport.
Harmadik fél által (DIALOG Egészség Kommunikációs és Tanácsadó Kft.) készített tartalom, GSK által szponzorált tartalom

Referencia
1 Voltaren Emulgel 1% gél alkalmazási előírás

 

Alkalmazási előiratok

 

Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara
További információkat olvashat a MESZK honlapján.
Kövesd a MESZK-et a facebook -on is!

Adatvédelmi nyilatkozat: Ezt a levelet a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) tagjai kapják, akik hozzájárultak, hogy címükre a MESZK információkat juttasson el. Az adatkezelésre elsősorban a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései az irányadóak.

Tovább  Amennyiben le kíván iratkozni hírlevelünkről, kérjük kattintson ide!