meszk.hu
Amennyiben hírlevelünk nem jelenik meg helyesen, kérjük kattintson ide!
meszk.hu
Rendkivüli hírlevél

Tisztelt {{fullname}}!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az acetilszalicilsav tartalmú, vény nélkül kapható Aspirin® Protect* 100 mg tabletta átmeneti ellátási zavara megszűnt, mindhárom kiszerelés ismét elérhető a pácienseik számára.

aspirin

Az Aspirin® Protect tabletta rendszeres szedésével csökkenthető a szív- és agyi infarktus kialakulásának kockázata.

Napi 1 tabletta (este, étkezés előtt fél órával) szedése javasolt azon 45–79 év közötti férfi és 55–79 év közötti nőbetegek számára, akik magas- és igen magas szív-érrendszeri kockázattal rendelkeznek.

Kardiovaszkuláris rizikófaktorok az életkor, a magas vérnyomás vagy koleszterinszint, a cukorbetegség, az elhízás, a dohányzás és a mozgásszegény életmód. Az életkoron kívül kettő vagy annál több rizikófaktor együttes megléte esetén beszélünk magas- és igen magas szív-érrendszeri kockázatról.

Gyógyszereinkkel kapcsolatos kérdések esetén orvosi információs elérhetőségünk: medinfo.hungary@bayer.com.

*Az Aspirin® Protect tabletta rendszeres szedése ajánlott heveny szívizomelhalás (miokardiális infarktus) kockázatának csökkentésére szív- és érrendszeri kockázati tényezőkkel rendelkező 45–79 év közötti férfi és 55–79 év közötti nőbetegeknél, a haszon/kockázat (pl. gasztrointesztinális vérzés) arány értékelését követően.

A hatályos “alkalmazási előírás” teljes szövegét megtalálja az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis/) honlapján.

Bővebb információért olvassa el a gyógyszer alkalmazási előírását!

Aspirin_Protect_100mg_kiseroirat

Bayer csapata
voltaren
Bayer Hungária Kft.
1123 Budapest, Alkotás u. 50.
www.bayer.co.hu
Tel.: 06-1-487-4100

Kelt: Budapest, 2019. augusztus 08.

PP-ASP-HU-0017-1 - 02-2020

Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara
További információkat olvashat a MESZK honlapján.
Kövesd a MESZK-et a facebook -on is!

Adatvédelmi nyilatkozat: Ezt a levelet a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) tagjai kapják, akik hozzájárultak, hogy címükre a MESZK információkat juttasson el. Az adatkezelésre elsősorban a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései az irányadóak.

Tovább  Amennyiben le kíván iratkozni hírlevelünkről, kérjük kattintson ide!