meszk.hu
Amennyiben hírlevelünk nem jelenik meg helyesen, kérjük kattintson ide!
meszk.hu
2018. március

Tisztelt Kamarai Tagtársam!

A hosszú téli napok múlásával, a húsvéti ünnepek után köszöntöm! Mozgalmas, egyeztetésekben bővelkedő hónapot hagytunk magunk mögött, de már most érzékeljük, hogy a következő időszak sem fog szűkölködni az egészségügy, az ápolásügy és a bennük dolgozók helyzetét befolyásoló eseményekben, változásokban. Bízunk benne, hogy a közelgő választások után újult erővel folytatódnak a szakmai megbeszélések, tárgyalások! Köztestületünk továbbra is markáns, a szakdolgozók érdekeit szem előtt tartó javaslatokkal kívánja keresni a szaktárca vezetőit, hiszen folyamatos konzultációban vagyunk a szakmai szervezetekkel, valamint az ágazati reprezentatív szakszervezetekkel.

Hagyományainknak megfelelően nagyszabású rendezvénnyel indítottuk idei szakmai továbbképző rendezvénysorozatunkat. A nőnap jegyében szervezett eseményen több mint nyolcszáz hölgy tagtársunk jelenlétében egy igazán izgalmas, tartalmas és felüdítő nap keretében köszönthettük őket.

Szakmai tagozataink folyamatosan készítik elő a következő időszak programjait, valamint nagy izgalommal készülünk a májusi családi sportnapi rendezvényünkre is. Rendezvényeinkről, közelgő eseményeinkről részletesen olvashat e havi hírlevelünkben!

Jó olvasást, hasznos időtöltést kívánok!

 

Üdvözlettel:

Dr. Balogh Zoltán
elnök

kamarai hírek
Családi sportnap a családok évének jegyében

2018. május 13-án (vasárnap) a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara a tavalyi nagy sikerre való tekintettel ismét egésznapos családi sportnapot szervez. Bővebb információ www.meszk.hu honlapon.

Tovább >>
Ki lesz 2018 legsportosabb szakdolgozói családja és közössége?

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara pályázazot hirdet az év legsportosabb szakdolgozói család és szakdolgozói közösség címre. Pályázati határidő: 2018. május 10.

Tovább >>
Felmérés az éles-hegyes eszközök okozta sérülések tárgyában

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara valamint a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központja felmérést készít az éles és hegyes eszközök által okozott sérülések témakörében, melyben ezúton kérjük kamarai tagjaink közreműködését. Kitöltési határidő: 2018. április 10. 

Tovább >>
VII. Különleges Szakmai Nap a Nők jegyében

2018. március 10-én a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Közösségi, foglalkozás egészségügyi, otthoni és hospice szakápolási szakmai tagozata a Budapesti Területi Szervezet közreműködésével térítésmentes, pontszerző továbbképzést szervezett.

Tovább >>
Országos Küldöttközgyűlés

2018. március 23-án a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara megtartotta az idei év első küldöttközgyűlését.

Tovább >>
A 200 éves HARTMANN 200 napos szakdolgozói pályázata

A pályázat célja az egészségügy élvonalába tartozó termékekkel szerzett tapasztalatok megosztása az ellátás bármely területén dolgozókkal.

Tovább >>
IX. Foglalkozás-egészségügyi Ápolói Továbbképző Nap és Körzeti Ápolói Fórum

A MESZK Közösségi, foglalkozás-egészségügyi, otthoni és hospice szakápolási Szakmai Tagozata, valamint a MESZK Tolna Megyei Területi Szervezete 2018. május 18-án Szekszárdon szervezi meg ezen rendezvényét. Jelentkezési határidő: 2018. május 2.

Tovább >>
„A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg…” Szakmai Nap

A MESZK Országos Szervezete, a Laboratóriumi Diagnosztikai Szakmai Tagozata valamint a Gyógyszertári ellátás Szakmai Tagozata 2018. május 22-én közösen szervezi meg ezen szakmai napját. Jelentkezési határidő: 2018. május 15.

 

Tovább >>
I. Országos Sürgősségi Konferencia Egészségügyi Szakdolgozóknak

A MESZK Országos Szervezete és a Sürgősségi Ellátás Szakmai Tagozata 2018. május 25-én közösen szervezi meg első konferenciáját. Jelentkezési határidő: 2018. május 18.

Tovább >>
MESZK V. Szakdolgozói Tudományos Kongresszus

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara immár ötödik alkalommal rendezi meg nagysikerű Kongresszusát Siófokon. Az absztraktok benyújtására felhívást adunk közre. Absztrakt feltöltési határidő: 2018. április 12.

Tovább >>
V. Országos Ápolásmenedzsment és Ápolás-Innováció Tudományos Konferencia

A MESZK Országos Felnőttápolás Szakmai Tagozata és a MESZK Országos Egészségügyi Szervezői Szakmai Tagozata közösen rendezi meg ezen konferenciáját, melyre várjuk a kamarai tagok jelentkezését, valamint az absztraktok beküldését. Absztrakt feltöltési határidő: 2018. május 15. 

Tovább >>
2018. március havi média megjelenések

Média megjelenések 2018. március hónapban.

Tovább >>
Fizessen elő változatlan áron a Nővér folyóiratra és szerezzen akár 52 továbbképzési pontot!

Örömmel értesítjük kamarai tagjainkat, hogy a Nővér szakfolyóirat 2017. évi lapszámai minősítésre kerültek, mely szabadon választható továbbképzési pontként elszámolható. 

Tovább >>
2018-ban elérhető E-továbbképzések

Jelenleg elérhető e-továbbképzéseink: "Védőoltásokkal kapcsolatos tudnivalók az alapellátásban", "Újraélesztés korhatárok nélkül" valamint a "Diabétesz kezelése, és táplálkozási vonatkozásai".

 

Tovább >>
Olvasson bele Ön is a Hivatásunk újságba

Hamarosan megjelenik a Hivatásunk újság 2018. év 1. lapszáma.

Tovább >>
Megújult a vizsgaelnöki pályázati adatlap

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt leendő és jelenlegi vizsgaelnököket, hogy megújult az egészségügyi országos szakmai vizsgaelnöki névjegyzékbe jelentkezés és hosszabbítás formanyomtatványa, amely a MESZK honlapjáról is letölthető. 

Tovább >>
Gyógyászati segédeszköz forgalmazó OKJ tanfolyam indul

2018. június 1-én Gyógyászati segédeszköz forgalmazó OKJ tanfolyam indul a Forgalmazók az Egészségért Szövetség /FESZ/ szervezésében. A képzést első sorban egészségügyi dolgozóknak ajánljuk.

Tovább >>
Kötelező szakmacsoportos továbbképzések 2018-ban

A Kamara a továbbképzések szervezéséről a SZAFTEX 2 rendszeren keresztül értesül, illetve a szervezők által megküldött információ alapján kapja meg a tájékoztatást, melyet ezúton szeretnénk megosztani tagjainkkal.

Tovább >>
EEKH hírek
Biztosítás Kamarai tagoknak

Tájékoztatjuk kamarai tagjainkat, hogy a MESZK a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.-vel 2018. január 1-jétől feltételek változtatása nélkül jogfolytonos szerződést kötött a tagok baleset- és életbiztosítására.

Tovább >>
Rendelje meg Ön is a Springmed Kiadó újdonságát!

2018. március 20-án a Springmed Kiadó gondozásában megjelent Dr. Tátrai-Németh Katalin és Erdélyi-Sipos Alíz msc "Közétkeztetők kézikönyve", melyet kamarai tagok 20 százalékkal kedvezménnyel vehetnek igénybe.

Tovább >>
Kedvezményes számlanyitás kamarai tagok számára az OTP Banknál

Örömmel értesítjük kamarai tagjainkat, hogy létrejött egy megállapodás a MESZK és az OTP Bank Nyrt. között, kedvezményes számlanyitási csomagra. A MESZK kártya felmutatásával bármely OTP Bank fiókban a MESZK Platina Munkáltatói ajánlat kedvezményt igénybe tudják venni. 

 

Tovább >>
Zala
Fizessen elő változatlan áron a Nővér folyóiratra és szerezzen akár 52 továbbképzési pontot!

Örömmel értesítjük kamarai tagjainkat, hogy a Nővér szakfolyóirat 2017. évi lapszámai minősítésre kerültek, mely szabadon választható továbbképzési pontként elszámolható. 


Tovább >>
Kötelező szakmacsoportos továbbképzések 2018-ban

A Kamara a továbbképzések szervezéséről a SZAFTEX 2 rendszeren keresztül értesül, illetve a szervezők által megküldött információ alapján kapja meg a tájékoztatást, melyet ezúton szeretnénk megosztani tagjainkkal.


Tovább >>
Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara
További információkat olvashat a MESZK honlapján.
Kövesd a MESZK-et a facebook -on is!

Adatvédelmi nyilatkozat: Ezt a levelet a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) tagjai kapják, akik hozzájárultak, hogy címükre a MESZK információkat juttasson el. Az adatkezelésre elsősorban a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései az irányadóak.

Tovább  Amennyiben le kíván iratkozni hírlevelünkről, kérjük kattintson ide!