meszk.hu
Amennyiben hírlevelünk nem jelenik meg helyesen, kérjük kattintson ide!
meszk.hu
2018. május

Tisztelt Kamarai Tagtársam!

Idén immár második alkalommal szerveztük meg a szakdolgozók családi sportnapját az ápolók hete kampányának jegyében. A rendezvényen közel 500 tagtársunk családjával vett részt 18 egyéni és 5 váltóverseny helyszínein. Itt került átadásra az egyéni és csoportos kategáriák győztesei mellett az Év Legsportosabb Szakdolgozói Családja és az Év Legsportosabb Szakdolgozói Közössége kategóráiban meghirdetett pályázatunk győztesei. Májusban ismételten több szakmai konferenciát továbbképző napot szerveztünk, melyről a beszámolókat hírlevelünkben olvashatja.

Hírlevelünkben számos további pályázati lehetőségekről adunk információkat. Kérem figyelmesen olvassa felhívásainkat, jelöljön, illetve pályázzon!

Ismételten felmérésben való részvételre kérjük Önt, amennyiben a hazai járóbeteg-ellátás területén dolgozik. Köszönjük előre is szíves közreműködését!

Jó olvasást, hasznos időtöltést kívánok!

Üdvözlettel:

Dr. Balogh Zoltán
elnök

kamarai hírek
Kiírásra kerültek a MESZK Szakmai Díjak

Az idei évben az alábbi díjakra várjuk a jelöléseket: MESZK Szakmai Díj, Tagozatért Díj, MESZK-ért Díj. Jelölési határidő: 2018. június 15.

Tovább >>
Szakdolgozók a magán és állami ellátásban

Kérjük a hazai járóbeteg-ellátás területén dolgozó kamarai tagjaink segítségét az alábbi kérdőív kitöltésében.

Tovább >>
MESZK Családi és Sportnap

2018. május 13-án a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara a tavalyi nagy sikerre való tekintettel ismét egésznapos családi sportnapot szervezett.

Tovább >>
Kezdj bele, nem leszel egyedül!

Szervezz saját csoportközösséget, vagy csatlakozz egy már meglévőhöz! Mozgassuk meg együtt az országot!

Tovább >>
A 200 éves HARTMANN 200 napos szakdolgozói pályázata

A pályázat célja az egészségügy élvonalába tartozó termékekkel szerzett tapasztalatok megosztása az ellátás bármely területén dolgozókkal. Pályázat benyújtási határideje: 2018. június 30.

Tovább >>
Felhívás adatfrissítésre

Kérjük kedves kamarai tagtársainkat, hogy végezzék el adatlapjukon az adatfrissítést, melyet a személyes profilba való belépéssel tehetnek meg. 

Tovább >>
IX. Foglalkozás-egészségügyi Ápolói Továbbképző Nap és Körzeti Ápolói Fórum

A MESZK Országos Szervezete közreműködve a Közösségi, foglalkozás-egészségügyi, otthoni és hospice szakápolási Szakmai Tagozattal, valamint a MESZK Tolna Megyei Területi Szervezettel 2018. május 18-án Szekszárdon szervezte meg ezen rendezvényét.

Tovább >>
„A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg…” Szakmai Nap

A MESZK Országos Szervezete, a Laboratóriumi Diagnosztikai Szakmai Tagozata valamint a Gyógyszertári ellátás Szakmai Tagozata 2018. május 22-én közösen szervezte meg ezen szakmai napját. 

Tovább >>
I. Országos Sürgősségi Konferencia Egészségügyi Szakdolgozóknak

A MESZK Országos Szervezete és a Sürgősségi Ellátás Szakmai Tagozata 2018. május 25-én közösen szervezte meg első konferenciáját. 

Tovább >>
V. Országos Ápolásmenedzsment és Ápolás-Innováció Tudományos Konferencia

A MESZK Országos Felnőttápolás Szakmai Tagozata és a MESZK Országos Egészségügyi Szervezői Szakmai Tagozata közösen rendezi meg ezen konferenciáját. Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 27. 

Tovább >>
XV. Országos Járóbeteg Szakdolgozói Konferencia

2018. szeptember 19-én a Medicina2000 Poliklinikai és Járóbeteg Szakellátási Szövetség, a Magyar Ápolási Egyesület, valamint a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara közösen rendezi meg ezen konferenciát.

Tovább >>
Gyermekápolók XV. Országos Kongresszusa

2018. október 12. és 13. között a  Bács-Kiskun Megyei Kórház Gyermekosztálya és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezete kongresszust szervez.

Tovább >>
2018. május havi média megjelenések

Média megjelenések 2018. május hónapban.

Tovább >>
Kiemelt médiamegjelenés: Többet, ugyanannnyiért

A Magyar Narancs hetilapnak Dr. Balogh Zoltán, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke adott interjút, melynek témája a vészesen alacsony szintű kórházi ápolók létszáma volt.

Tovább >>
Kiemelt TV interjú: Szakmai Nappal és díjátadással ünnepeltek

2018. május 18-án a MESZK Heves Megyei Területi Szervezete egy rendezvény keretein belül díjazta az egészsügyi szakdolgozókat, ahol Poginyiné Kiss Irén területi elnök, valamint  Dr. Balogh Zoltán az Országos Szervezet elnöke is TV interjút adott.

Tovább >>
Fizessen elő változatlan áron a Nővér folyóiratra és szerezzen akár 52 továbbképzési pontot!

Örömmel értesítjük kamarai tagjainkat, hogy a Nővér szakfolyóirat 2017. évi lapszámai minősítésre kerültek, mely szabadon választható továbbképzési pontként elszámolható. 

Tovább >>
2018-ban elérhető E-továbbképzések

Jelenleg elérhető e-továbbképzéseink: "Védőoltásokkal kapcsolatos tudnivalók az alapellátásban", "Újraélesztés korhatárok nélkül" valamint a "Diabétesz kezelése, és táplálkozási vonatkozásai".

 

Tovább >>
Olvasson bele Ön is a hamarosan megjelenő Hivatásunk újság 2. lapszámába!

Napok kérdése, és megjelenik a Hivatásunk Magazin  2. lapszáma, melynek tartalomjegyzékébe itt olvashat bele. 

Tovább >>
Vita sip kids, a csoda szívószál

A Vitecer Kft. kifejezetten gyermekek számára fejlesztette ki az egy pohár vízbe helyezhető vitamin tartalmú szívószálaikat, mely a folyadékpótlás mellett az egészségükről is gondoskodik.

Tovább >>
"Hazamentem PIC-ből" - Szakmai Továbbképzés

A rendezvényt minden olyan orvos és szakdolgozó kolléga számára is szeretettel ajánljuk, aki munkája során találkozik korábban PIC osztályon kezelt gyermekekkel. Kedvezményes jelentkezési határidő: 2018. június 3.

Tovább >>
Megújult a vizsgaelnöki pályázati adatlap

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt leendő és jelenlegi vizsgaelnököket, hogy megújult az egészségügyi országos szakmai vizsgaelnöki névjegyzékbe jelentkezés és hosszabbítás formanyomtatványa, amely a MESZK honlapjáról is letölthető. 

Tovább >>
Kötelező szakmacsoportos továbbképzések 2018-ban

A Kamara a továbbképzések szervezéséről a SZAFTEX 2 rendszeren keresztül értesül, illetve a szervezők által megküldött információ alapján kapja meg a tájékoztatást, melyet ezúton szeretnénk megosztani tagjainkkal.

Tovább >>
EEKH hírek
Biztosítás Kamarai tagoknak

Tájékoztatjuk kamarai tagjainkat, hogy a MESZK a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.-vel 2018. január 1-jétől feltételek változtatása nélkül jogfolytonos szerződést kötött a tagok baleset- és életbiztosítására.

Tovább >>
Rendelje meg Ön is a Közétkeztetők Kézikönyvét!
Tovább >>
Készülékkedvezmények Vodafone flottával

Válassz kedvezményes készülékeink közül 0 Ft kezdőrészlettel, 21 havi kamatmentes részletre, 2 éves határozott idejű szerződéssel, egyedi flotta tarifával.

Tovább >>
Kedvezményes számlanyitás kamarai tagok számára az OTP Banknál

Örömmel értesítjük kamarai tagjainkat, hogy létrejött egy megállapodás a MESZK és az OTP Bank Nyrt. között, kedvezményes számlanyitási csomagra. A MESZK kártya felmutatásával bármely OTP Bank fiókban a MESZK Platina Munkáltatói ajánlat kedvezményt igénybe tudják venni. 

 

Tovább >>
Somogy
Szűrőkamion Somogy megyében 2018. júniusában

2018-ban is tovább folytatódik Magyarország legnagyobb humanitárius átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja, 74 szakmai szervezet összefogásával Európai Uniós irányelvek alapján.


Tovább >>
Fizessen elő változatlan áron a Nővér folyóiratra és szerezzen akár 52 továbbképzési pontot!

Örömmel értesítjük kamarai tagjainkat, hogy a Nővér szakfolyóirat 2017. évi lapszámai minősítésre kerültek, mely szabadon választható továbbképzési pontként elszámolható. 


Tovább >>
Kötelező szakmacsoportos továbbképzések 2018-ban

A Kamara a továbbképzések szervezéséről a SZAFTEX 2 rendszeren keresztül értesül, illetve a szervezők által megküldött információ alapján kapja meg a tájékoztatást, melyet ezúton szeretnénk megosztani tagjainkkal.


Tovább >>
Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara
További információkat olvashat a MESZK honlapján.
Kövesd a MESZK-et a facebook -on is!

Adatvédelmi nyilatkozat: Ezt a levelet a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) tagjai kapják, akik hozzájárultak, hogy címükre a MESZK információkat juttasson el. Az adatkezelésre elsősorban a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései az irányadóak.

Tovább  Amennyiben le kíván iratkozni hírlevelünkről, kérjük kattintson ide!