meszk.hu
Amennyiben hírlevelünk nem jelenik meg helyesen, kérjük kattintson ide!
meszk.hu
2017. július - augusztus

Tisztelt Kamarai Tagtársam!

A nyári hónapok különleges kihívást jelentenek az egészségügy számára, hiszen a szabadságolások, a gyermekek elhelyezése, valamint a kieső kollégák pótlása nagy feladat elé állítja, különösen a folyamatos munkarendben dolgozókat és a munkavégzéséért felelős vezetőket. E nehéz hetek ellenére intézményi és országos szinten is több rendezvényen közösen ünnepelhettük Semmelweis nap alkalmából a szakdolgozókat. Az elmúlt évek hagyományait folytatva, a MESZK Országos Tudományos Kongresszusán köszönthettük a köztestület által díjazott tagtársainkat.

30 évvel ezelőtt, 1988 szeptemberében jelent meg először a Nővér -  szakmai tudományos folyóirat. Az alapítás jubileumára tekintettel jelentős kedvezménnyel ajánljuk a formájában és tartalmában is megújult pontszerző szaklapunkat!

A következő hetekben újabb szakdolgozói elismerések felterjesztésére van lehetőség. Keressük együtt az Év Kiváló Szakdolgozóját, az Év Kiváló Szakdolgozói Közösségét és az Év Elhivatott Fiatal Szakdolgozóját!

A Magyar Gyógyszerészi Kamarával kialakított megállapodás alapján az idei esztendőben először van lehetőség arra, hogy a gyógyszertári ellátás területén dolgozó kiváló asszisztenseket is elismerjünk. Keresse felhívásainkat hírlevelünkben!

Szakmailag tartalmas őszi hónapok elé nézünk. A MESZK Országos Szervezete és a szakmai tagozatai, valamint a MESZK Budapesti Területi Szervezete számos pontértékkel bíró szakmai továbbképző napokat és országos konferenciákat szervez. Kísérje figyelemmel a rendezvényeket, jelentkezzen Ön is honlapunkon keresztül!

Jó olvasást, hasznos időtöltést kívánok!

Üdvözlettel:

Dr. Balogh Zoltán
elnök

kamarai hírek
Beszámoló a MESZK IV. Szakdolgozói Tudományos Kongresszusáról

A MESZK Országos Szervezete 2017. augusztus 31. és szeptember 2. között negyedik alkalommal rendezte meg tudományos kongresszusát Siófokon a Hotel Azúr Szállodában közel 850 fő részvételével.

Tovább >>
MESZK díjak kitüntettjei

2017. augusztus 31-én Siófokon átadásra kerültek a MESZK Szakmai-, a Meszk-ért- és a Tagozat-ért Díjak is.

Tovább >>
Találjuk meg együtt az idei év nyerteseit!

Pályázható díjak: Év Kiváló Szakdolgozója, Év Elhivatott Fiatal Szakdolgozója, Év Kiváló Szakdolgozói Közössége. Jelölési határidő: 2017. október 15.

Tovább >>
Legyen Ön a 2017. év kiváló gyógyszertári asszisztense!

A "Kiváló Gyógyszertári Asszisztensi Díj" annak a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarai tagnak adományozható, aki a lakossági és a fekvőbeteg gyógyszertárellátásban működő gyógyszertári asszisztens munkakörben tevékenykedik. Jelölési határidő: 2017. szeptember 30. 

 

Tovább >>
2017. július - augusztus havi média megjelenések

Média megjelenések 2017. július - augusztus hónapban.

Tovább >>
Véleményezésünk 2017. július - augusztus hónapban
Tovább >>
30 éves a Nővér Szakmai folyóirat!

Fizessen elő az online szakmai folyóiratra szeptember hónapban 30% kedvezménnyel.

Tovább >>
Legyen Ön is vizsgabizottsági tag!

A Kamara Oktatási, Továbbképzési és Tudományos Bizottsága a vizsgabizottsági tagsági tevékenység végzésére várja mindazon kamarai tagok jelentkezését, akik szeretnének a szakmai vizsgákon vizsgabizottsági tag funkciót betölteni a MESZK delegálásában.

Tovább >>
II. Alapellátási Konferencia

2017. október 6. és 7. között a MESZK Országos Szervezete, a MESZK Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Területi Szervezettel rendezi meg tudományos konferenciáját az alapellátás területén alkalmazott egészségügyi szakdolgozók számára. 

Tovább >>
Tagozati Nap

2017. október 13-án a MESZK Országos Szervezete a Szakmai Tagozatok közreműködésével rendezi meg Tagozati Napját, "Időutazás velünk" avagy Egészségügyi szakdolgozók az élet minden területén" címmel. Jelentkezési határidő: 2017. október 9.

Tovább >>
„Amikor az egészségügyi szakdolgozó a beteg” Szakmai Nap

2017. november 9-én a MESZK Országos Szervezete a Gyógyszertári Asszisztensi, valamint a Gyógyászati Segédeszköz Gyártói és Forgalmazói Szakmai Tagozata szervezi meg ezen szakmai napját. Jelentkezési határidő: 2017. november 2.

 

Tovább >>
I. Országos Járóbeteg Szakdolgozói Tudományos Nap

2017. november 11-én a MESZK Országos Szervezete az Asszisztensi Szakmai Tagozat, valamint a MESZK Budapesti Területi Szervezete rendezi meg ezen tudományos napját. Jelentkezési határidő: 2017. november 3.

Tovább >>
„Szociális ellátások kihívásai a XXI. század elején”

2017. november 17-én a MESZK Országos Szervezete és a Szociális Szakmai Tagozat a Szociális Munka Napja alkalmából rendezi meg II. Országos Konferenciáját. Jelentkezési határidő: 2017. november 10.

 

Tovább >>
„Klinikai táplálás a gyakorlatban – avagy a hatékony táplálási team legfontosabb ismérvei”

2017. november 24-én a MESZK Országos Szervezete a Dietetikai Szakmai Tagozattal rendezi meg ezen továbbképzését. Jelentkezési határidő: 2017. november 17.

Tovább >>
Ápolásmenedzsment és Ápolásinnováció IV. Országos Tudományos Konferencia

2017. november 30-án a MESZK Országos Szervezete és a Felnőttápolási Szakmai Tagozata rendezi meg ezen konferenciáját. Jelentkezési határidő: 2017. november 26.

Tovább >>
2017-ben elérhető E-továbbképzések

Jelenleg elérhető e-továbbképzéseink: Fókuszban a beteg II., "Védőoltásokkal kapcsolatos tudnivalók az alapellátásban", "Újraélesztés korhatárok nélkül" valamint a "Diabétesz kezelése, és táplálkozási vonatkozásai".

 

Tovább >>
Hivatásunk Magazin 3. lapszámának tartalmi ajánlója

Megjelent a a Hivatásunk Magazin 2017. évi harmadik lapszáma, melynek tartalmáról itt olvashat.

Tovább >>
Ingyenes újság gyógyszertári asszisztenseknek!

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara és a Galenus Kiadó közötti megállapodás értelmében, minden gyógyszertári aszisztens térítésmentesen igényelheti a Gyógyszertári Novum Praktikum újságot. 

Tovább >>
„Ha lépsz, lépj itthon!”

Az állásbörze rovat 30 napos elévüléssel tartalmazza a beküldött, aktuális állásajánlatokat. 

Tovább >>
Kötelező szakmacsoportos továbbképzések 2017-ben

A Kamara a továbbképzések szervezéséről a SZAFTEX 2 rendszeren keresztül értesül, illetve a szervezők által megküldött információ alapján kapja meg a tájékoztatást, melyet ezúton szeretnénk megosztani tagjainkkal.

Tovább >>
Fuss szívvel

2017. szeptember 24-én a Magyar Kardiológiai Társaság családi sportnapot szervez egészségügyi szakdolgozók számára. A nevezés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Tovább >>
Innováció és betegbiztonság a gyógyászati segédeszköz ellátásban

A Forgalmazók az Egészségért Szövetség 17. alkalommal rendezi meg szakmai kongresszusát, amelyre idén szeptember 15-17-e között kerül sor Cserkeszőlőn.

Tovább >>
Szeptembertől újra indulnak a jogvédelmi képzések

Az Integrált Jogvédelmi Szolgálat 2017. szeptember 18-án térítésmentes jogvédelmi képviselő képzést indít egészségügyi szakdolgozók számára. 

Tovább >>
ÁEEK tájékoztató

Az egészségügyi dolgozók alap- és műkődési nyilvántartását az Állami Egészségügyi Ellátó Központ Emberi Erőforrás Fejlesztési Főigazgatóság vezeti. Ezzel kapcsolatban szeretnénk kamarai tagjaink számára segítséget nyújtani.

Tovább >>
EEKH hírek
Vodafone kedvezmények kamarai tagoknak!

Beszéljenek egymással díjmentesen A MESZK tarifacsomaggal!

Tovább >>
A szakdolgozói könyvtársorozat új taggal bővült!

Örömmel tájékoztatjuk kamarai tagjainkat, hogy a SpringMed Kiadó Szakdolgozói Könyvtársorozat gondozásában megjelent két legújabb kötete 2017. szeptember 10. és október 10. között féláron megvásárolhatóak!

Tovább >>
Tájékoztatás Biztosító névváltozásáról

Tájékoztatjuk Kamarai tagjainkat, hogy az MKB Életbiztosító Zrt. neve Pannónia Életbiztosító Zrt-re változott. A névváltozás a kamarai tagoknak szóló baleset- és életbiztosítási kedvezmény kapcsán nem okozhat problémát, a beérkező kárigények feldolgozása eddig is, és ezután is szerződés szerint fog történni.

Tovább >>
Kedvezményes számlanyitás kamarai tagok számára az OTP Banknál

Örömmel értesítjük kamarai tagjainkat, hogy létrejött egy megállapodás a MESZK és az OTP Bank Nyrt. között, kedvezményes számlanyitási csomagra. A MESZK kártya felmutatásával bármely OTP Bank fiókban a MESZK Platina Munkáltatói ajánlat kedvezményt igénybe tudják venni. 

 

Tovább >>
Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara
További információkat olvashat a MESZK honlapján.
Kövesd a MESZK-et a facebook -on is!

Adatvédelmi nyilatkozat: Ezt a levelet a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) tagjai kapják, akik hozzájárultak, hogy címükre a MESZK információkat juttasson el. Az adatkezelésre elsősorban a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései az irányadóak.

Tovább  Amennyiben le kíván iratkozni hírlevelünkről, kérjük kattintson ide!