meszk.hu
Amennyiben hírlevelünk nem jelenik meg helyesen, kérjük kattintson ide!
meszk.hu
2017. április

Tisztelt Kamarai Tagtársam!

 

A Kamara felmérést végez a járó-betegellátás területén dolgozó szakdolgozók körében. Kérem segítse munkánkat a kérdőív kitöltésével.

Ajánlom figyelmébe továbbképzési pontértékkel bíró rendezvényeinket, melyek valamennyi szakmacsoport számára elérhetőek. Májusi rendezvényeink közül a foglalkozás-egészségügy területén, valamint a vénás elégtelenség következtében kialakuló állapotok kezelését bemutató továbbképzésünket.

Forgassa és olvassa a megújult Hivatásunk magazint és a szakmai tudományos és továbbképző, pontszerző folyóiratunk legutóbbi számait is. Legyen Ön, vagy munkáltatója előfizetőnk! Képezze magát lapunk segítségével!

2017-től közreműködünk a Magyar Gyógyszerészi Kamara kiadója a Galenus Kiadó gondozásában megjelenő Gyógyszertári Practicum Novum megjelentetésében. Itt szeretném felhívni mindazon kollégánk figyelmét, akik a gyógyszerellátási rendszerben dolgoznak, hogy ezen nagy hagyományokkal bíró, megújult lapot térítésmentesen kaphatják meg, csak az igényt kell - a felhívásban foglaltaknak megfelelően - bejelenteni. Éljen a lehetőséggel!

Jó olvasást, hasznos időtöltést kívánok!

 

Üdvözlettel:

Dr. Balogh Zoltán
elnök

kamarai hírek
Tájékoztatás a 2017. évi érvényesítő matricáról

Értesítjük Önöket, hogy a 2017. évre szóló érvényesítő matricákat kipostáztuk. Amennyiben nem kapta meg az új matricát, annak okáról az alábbiakban tájékozódhat. 

Tovább >>
Országos felmérés a járóbetegellátás területén dolgozó szakdolgozók körében

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara felmérést készít a járó-betegellátás területén dolgozó szakdolgozók körében. Tisztelettel kérjük, legyen segítségünkre az alábbi kérdőív kitöltésével. Kitöltési határidő: 2017. május 20.

Tovább >>
Beszámoló a IV. Radiológia Kvíz & Játék Radiográfusoknak című szakmai versenyről

2017. április 22-én a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Képalkotó Diagnosztikai Tagozata szakmai versenyt rendezett radiográfusoknak. A vetélkedőre 7 csapat jelentkezett, akik a nap folyamán szakmai elméleti és gyakorlati feladatok teljesítésével mérték össze tudásukat. 

Tovább >>
2017. április havi média megjelenések

Média megjelenések 2017. április hónapban.

Tovább >>
TV2 híradó: Kevés az ápoló, sok a pályaelhagyó

Annyira kevés az ápoló, hogy számos kórházban krízishelyzet van - ezt mondják az egészségügyi szakdolgozói kamaránál. Az érdekvédők szerint nagyon sok a páyaelhagyó, vannak olyan nővérek, akik 20 éves tapasztalattal inkább elmennek egy nagy áruházba dolgozni, mert ott nemcsak jobban keresnek, több a szabadidejük is.

Tovább >>
Véleményezésünk 2017. április hónapban
Tovább >>
VIII. Foglalkozás - Egészségügyi Ápolói Továbbképző Napok

2017. május 12-13. között Hévízen rendezi meg a MESZK Közösségi, foglalkozás-egészségügyi, otthoni és hospice szakápolási szakmai Tagozata a foglalkozás-egészségügyi szakterületen dolgozó egészségügyi szakdolgozók számára szervezett pontszerző rendezvényét.

Tovább >>
Az alsó végtag vénás- és nyirokkeringési zavarok korszerű konzervatív kezelése és ápolása Szakmai Nap

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Országos Szervezete 2017. május 26-án az alsó végtag vénás- és nyirokkeringési zavarok korszerű konzervatív kezelése címmel Szakmai Napot szervez. A Szakmai Nap célja, hogy bemutassuk a szakdolgozók szerepét a vénás- és nyirokkeringési zavarok kezelésében hazai és nemzetközi kitekintéssel.

Tovább >>
Gyermekápolók a „Kincsek örzői” továbbképzés

2017. június 16-án folytatódik népszerű rendezvénysorozatunk a Gyermekápolók a "Kincsek őrzői". Az idei év témája a gyermek pszichiátriai ellátás nehézségei.

Tovább >>
MESZK IV. Szakdolgozói Tudományos Kongresszus

Jelentkezési felület megnyitása: 2017. május 15. 

Tovább >>
II. Alapellátási Konferencia

A MESZK Országos Szervezete és a MESZK Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Szervezete 2017. október 6-7. között Nyíregyházán rendezi meg az Egészségügyi Szakdolgozók Második Alapellátási Konferenciáját, amelyre 2017. május 15.-ig várjuk az absztraktok benyújtását.

Tovább >>
"Szociális ellátások kihívásai a XXI. század elején" szakmai továbbképzés

2017. november 17-én a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Országos Szociális Szakmai Tagozata rendezi meg ezen konferenciáját, melyre 2017. június 15.-ig várjuk az absztraktok benyújtását.

Tovább >>
IV. Országos Ápolásinnováció és Ápolásmenedzsment Tudományos Konferencia

2017. november 30-án a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Országos Felnőttápolási Tagozata rendezi meg ezen konferenciáját, melyre 2017. május 31.-ig várjuk az absztraktok benyújtását. 

Tovább >>
2017-ben elérhető E-továbbképzések

Jelenleg elérhető e-továbbképzéseink: Fókuszban a beteg II., "Védőoltásokkal kapcsolatos tudnivalók az alapellátásban", "Újraélesztés korhatárok nélkül" valamint a "Diabétesz kezelése, és táplálkozási vonatkozásai".

 

Tovább >>
"Egymást Értő Szakemberek" nemzetközi konferenciája

2017. június 16-án a Szociális Klaszter Egyesület és a Magyar Gerontológiai és Geriátriai Társaság nemzetközi konferenciát tart a long term care területén dolgozó szociális és egészségügyi szakemberek számára.

Tovább >>
Szerezzen 16 pontot olvasással!

A Kamara gondozásában megjelent Nővér folyóirat minősítésre került, azaz beleszámít a szakdolgozók szabadon választható pontértékének megszerzésébe.

Tovább >>
Olvasson bele Ön is a most megjelent Hivatásunk Magazinba!

Megjelent a Hivatásunk Magazin 2017. évi első lapszáma, melybe itt olvashat bele!

Tovább >>
Igényeljen Ön is ingyenes újságot!

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara és a Galenus Kiadó közötti megállapodás értelmében, minden gyógyszertári aszisztens térítésmentesen igényelheti a Gyógyszertári Novum Praktikum újságot. 

Tovább >>
„Ha lépsz, lépj itthon!”

Az állásbörze rovat 30 napos elévüléssel tartalmazza a beküldött, aktuális állásajánlatokat. 

Tovább >>
Kötelező szakmacsoportos továbbképzések 2017-ben

A Kamara a továbbképzések szervezéséről a SZAFTEX 2 rendszeren keresztül értesül, illetve a szervezők által megküldött információ alapján kapja meg a tájékoztatást, melyet ezúton szeretnénk megosztani tagjainkkal.

Tovább >>
EEKH hírek
Vodafone kedvezmények kamarai tagoknak!

Kedvezményes flotta előfizetés mellé válassz új okostelefont kamatmentes részletfizetéssel!

Tovább >>
Könyvakció MESZK tagok részére

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a SpringMed Kiadó gondozásában megjelent  2 orvosi szakköny akciós áron megvásárolható. Az ajánlat 2017. május 1-15. között érvényes. 

Tovább >>
Tájékoztatás Biztosító névváltozásáról

Tájékoztatjuk Kamarai tagjainkat, hogy az MKB Életbiztosító Zrt. neve Pannónia Életbiztosító Zrt-re változott. A névváltozás a kamarai tagoknak szóló baleset- és életbiztosítási kedvezmény kapcsán nem okozhat problémát, a beérkező kárigények feldolgozása eddig is, és ezután is szerződés szerint fog történni.

Tovább >>
Kedvezményes számlanyitás kamarai tagok számára az OTP Banknál

Örömmel értesítjük kamarai tagjainkat, hogy létrejött egy megállapodás a MESZK és az OTP Bank Nyrt. között, kedvezményes számlanyitási csomagra. A MESZK kártya felmutatásával bármely OTP Bank fiókban a MESZK Platina Munkáltatói ajánlat kedvezményt igénybe tudják venni. 

 

Tovább >>
Tolna
Szerezzen 16 pontot olvasással!

A Kamara gondozásában megjelent Nővér folyóirat minősítésre került, azaz beleszámít a szakdolgozók szabadon választható pontértékének megszerzésébe.

 


Tovább >>
Kötelező szakmacsoportos továbbképzések 2017-ben

A Kamara a továbbképzések szervezéséről a SZAFTEX 2 rendszeren keresztül értesül, illetve a szervezők által megküldött információ alapján kapja meg a tájékoztatást, melyet ezúton szeretnénk megosztani tagjainkkal.


Tovább >>
Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara
További információkat olvashat a MESZK honlapján.
Kövesd a MESZK-et a facebook -on is!

Adatvédelmi nyilatkozat: Ezt a levelet a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) tagjai kapják, akik hozzájárultak, hogy címükre a MESZK információkat juttasson el. Az adatkezelésre elsősorban a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései az irányadóak.

Tovább  Amennyiben le kíván iratkozni hírlevelünkről, kérjük kattintson ide!