meszk.hu
Amennyiben hírlevelünk nem jelenik meg helyesen, kérjük kattintson ide!
meszk.hu
2015. november

Tisztelt Kamarai Tagtársam!

Hosszú várakozás után október közepén felkérésre került az új egészségügyi ellátásokért felelős államtitkár, aki november elején vette át hivatalát. Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán az Állami Egészségügyi Ellátó Központ korábbi főigazgatója jól ismert személy köztestületünk számára. Az elmúlt hónapokban szoros kapcsolatban dolgoztunk együtt az ágazati egyeztetések tárgyalásain, valamint vendégünk volt a szeptember elején – második alkalommal megrendezett – tudományos kongresszusunkon. Bízunk benne, hogy vezetése alatt új erőt és lendületet kapnak az egyeztetések és a szakdolgozói kérdésekben továbbra is stratégiai szintű partnernek tekinti majd kamaránkat, s hatékonyan kiáll az ágazatban dolgozók bérfelzárkóztatása, az emberi erőforrás helyzetének javítása mellett. Ehhez kívánunk neki jó egészséget és sok erőt!

Az elmúlt hetekben már két alkalommal volt lehetősége a köztestület vezetésének szakmai egyeztetéseket folytatni államtitkár úrral. 2015. december 1-én az államtitkárság érdekegyeztető tárgyalásán kamaránk ismételten jelezte az új bérkifizetési rendszerrel kapcsolatos anomáliákat. Ezt követően Államtitkár úr személyesen tájékoztatott az Államkincstárban történő intézkedésekről, melynek alapján örömmel tájékoztatom, hogy - az elmúlt évekhez hasonlóan - a decemberi illetmények a két ünnep között kerülnek átutalásra a munkatársak számlájára.

Területi szinten befejeződtek az országos küldöttközgyűlés és az országos tagozati küldöttgyűlés küldötteinek választása. November végére immár 21 országos szakmai tagozatban került sor tagozatvezetők és az országos küldöttközgyűlés tagozati küldötteinek megválasztására. Hírlevelünkben beszámolunk a választásokról és bemutatjuk az új tagozatvezetőket.

Legyen naprakész, szerezzen még több információt hírlevelünkből! 

Üdvözlettel:

Dr. Balogh Zoltán, elnök

kamarai hírek
Országos Küldöttközgyűlés jelölt listája

 

 

Tovább >>
Beszámoló az Országos Tagozati Küldöttgyűlésről
Tovább >>
Felhívás az adatfrissítésre

Az alábbiak szerint frissítheti adatait a kamarai nyilvántartásban

 

 

Tovább >>
Média megjelenések novemberben

Média megjelenések a Kamaráról november hónapban.

 

 

Tovább >>
Véleményezések november hónapban

MESZK Országos Szervezet által véleményezett anyagok 2015. november

Tovább >>
2015-ben elérhető új E-továbbképzés

Jelenleg elérhető e-továbbképzési kurzusunk:  Fókuszban a beteg II., Fókuszban a beteg, Egészségvédelem, rehabilitáció természetesen.

Tovább >>
Szakértői végzettség az egészségturisztikai szolgáltatások menedzselésében!

A Budapesti Metropolitan Főiskola (korábbi BKF) és a Humán Egészség Alapítvány Betegút-menedzser szakirányú továbbképzést indít. A képzés során megtanulhatja a teljes egészségügyi szolgáltatási folyamat kialakításának és menedzselésének technikáit. Tudjon meg többet Nyílt napunkon: 2015. december 16-án 17 órakor!

Tovább >>
XLVII. Egészségügyi Szakdolgozók Országos Kongresszusa

Örömmel és tisztelettel fogadtuk a hírt, hogy a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház már harmadszor lehet otthona az Országos Szakdolgozói Kongresszusnak. 

Tovább >>
Tájékoztató az őszi kötelező szakmacsoportos továbbképzésekről

A Kamara a továbbképzések szervezéséről a SZAFTEX 2 rendszeren keresztül értesül, illetve a szervezők által megküldött információ alapján kapja meg a tájékoztatást, melyet ezúton szeretnénk megosztani tagjainkkal.

Tovább >>
„Ha lépsz, lépj itthon!” állásbörze rovat

A „Ha lépsz, lépj itthon!” jelmondattal létrehozott adatbázis 30 napos elévüléssel tartalmazza a beküldött, aktuális állásajánlatokat. Bízunk benne, hogy a jövőben a képzett és hivatásszerető magyar egészségügyi szakdolgozók közül egyre többen találnak hazai lehetőséget és megoldást céljaik megvalósításához!

Tovább >>
Decemberben megjelenő Hivatásunk folyóirat tartalmi ajánlója
Tovább >>
EEKH hírek
Biztosítás kamarai tagok számára

Az MKB Életbiztosító Zrt. csoportos életbiztosításáról a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara tagjai részére.

 

Tovább >>
Egyedi, FHB Bank kedvezmények egészségügyi szakdolgozók részére

 

 

 

Tovább >>
Pihenés, szórakozás és kaland

50% kedvezmény kamarai tagoknak és családtagjainak a zalakarosi Aphrodite**** és a  Venus***superior szállodáiban

 

Tovább >>
Budapest
Budapesten a Turay Ida Színház együttműködő partnerünk lett!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a MESZK és a Turay Ida Színház együttműködő partnerek lettek!
A mai naptól az érvényes MESZK kártya felmutatásával minden esetben 20% kedvezményt kapnak egy jegy árából.

 


Tovább >>
Tájékoztató az őszi kötelező szakmacsoportos továbbképzésekről

A Kamara a továbbképzések szervezéséről a SZAFTEX 2 rendszeren keresztül értesül, illetve a szervezők által megküldött információ alapján kapja meg a tájékoztatást, melyet ezúton szeretnénk megosztani tagjainkkal.


Tovább >>
December - Budapest - szűrőprogram

2015-ben is folytatódik Magyarország legnagyobb humanitárius átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja, 63 szakmai szervezet összefogásával Európai Uniós irányelvek alapján.


Tovább >>
Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara
További információkat olvashat a MESZK honlapján.
Kövesd a MESZK-et a facebook -on is!

Adatvédelmi nyilatkozat: Ezt a levelet a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) tagjai kapják, akik hozzájárultak, hogy címükre a MESZK információkat juttasson el. Az adatkezelésre elsősorban a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései az irányadóak.

Tovább  Amennyiben le kíván iratkozni hírlevelünkről, kérjük kattintson ide!