meszk.hu
Amennyiben hírlevelünk nem jelenik meg helyesen, kérjük kattintson ide!
meszk.hu
2015. Május

Tisztelt Kamarai Tagtársam!

Az egészségügyben és a szociális ellátásban tevékenykedő szakdolgozókról szóltak a májusi híradások. A hírlevében is kiemelt helyen foglalkozunk a "Közös kiáltással az egészségügyért" megmozdulásunkkal és az azt követő eseményekkel. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara országos szervezete szeretné megköszönni mindazon kollégák részvételét, akik méltóságteljes jelenlétükkel adtak hangot a köztestület által megfogalmazott követeléseknek. Ugyancsak szeretnénk az "otthon maradt" kollégáinknak is megköszönni azt, hogy május12-én (is) helytálltak a betegellátás legkülönbözőbb területein. Igazán nagyszerű érzés volt e napon szakdolgozónak lenni, érezni a szakdolgozói kar összefogását, s élvezni a budapestiek támogatását, azonosulását problémáinkkal.

Kitartunk a 12 pont mellett! A Területi Elnökök Tanácsa, az Országos Tagozatvezetők és az Országos Elnökség döntése alapján 2015. július 1-én ismét TALÁLKOZUNK BUDAPESTEN! A részletekről az elkövetkezendő napokban adunk tájékoztatást a www.meszk.hu honlapon, valamint a Közös kiáltással az egészségügyért facebook oldalunkon.

Ajánljuk figyelmébe a közelgő szakmai továbbképző programjainkat és az őszi kongresszusunkat is! Csatlakozzon rendezvényeinkhez! Gyűjtse szabadon választható továbbképzési pontjait a kamara által szervezett rendezvényeken!

Megjelent az "Az év fiatal elhivatott szakdolgozója" pályázati felhívásunk. Olyan 40 év alatti elhivatott egészségügyi szakdolgozókra várjuk szavazatát, akik munkájuk, betegekhez való viszonyuk, szakmai tudásuk, vagy valamilyen kezdeményezésük, vállalásuk révén lehetnek méltók a címre. Várjuk a fiatal, elismerésre méltó kollégák jelölését! Keresse a pályázat részleteit hírlevelünkben!


Jó olvasást kívánok!

Dr. Balogh Zoltán, elnök

kamarai hírek
Beszámoló a „Közös Kiáltással az Egészségügyért” megmozdulásról
Tovább >>
Követeléseink 12 pontban
Tovább >>
Életpálya modell – az államtitkár Úrnak átadott petíció
Tovább >>
Előzetes média megjelenések a „Közös Kiáltással az Egészségügyért” megmozdulásról
Tovább >>
Média megjelenések a „Közös Kiáltással az Egészségügyért” megmozdulásról 2015. május 12-től
Tovább >>
Kiemelt média megjelenés

ATV Híradó: Tüntettek az egészségügyi dolgozók

Tovább >>
Kiemelt média megjelenés

ATV Egyenes Beszéd műsorában, Dr. Balogh Zoltán a MESZK elnöke nyilatkozik a „Közös Kiáltással az Egészségügyért” megmozdulással kapcsolatosan

Tovább >>
Egyéb média megjelenések a kamaráról májusban
Tovább >>
Véleményezések május hónapban

MESZK Országos Szervezet által véleményezett anyagok 2015. május

Tovább >>
2015-ben elérhető E-továbbképzések

A Fókuszban a beteg és az Egészségvédelem, rehabilitáció természetesen kurzus érhetők el kamarai e-Továbbképzés rendszerünkben.

Tovább >>
Az onkológiai ellátás új kihívásai a XXI. században

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Országos Szervezete és a MESZK Budapesti Területi Szervezete 2015. június 12-én pénteken 9.30 órai kezdettel szervezi meg „Az onkológiai ellátás új kihívása a XXI. században” című Konferenciáját.

Tovább >>
A Transzkulturális Ápolás Európai Egyesülete (ETNA) és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara közös nemzetközi konferenciája
Tovább >>
MESZK II. Szakdolgozói Tudományos Kongresszus

Immár második alkalommal kerül megrendezésre a MESZK II. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSA 2015. szeptember 10-12. között Siófokon. Megnyitottuk jelentkezési felületünket, kedvezményes jelentkezési határidő: 2015. június 20.

Tovább >>
Tájékoztató kötelező szakmacsoportos továbbképzések országos adatbázisáról

Ezúton tájékoztatjuk, hogy megjelent a SZAFTEX II – az egészségügyi szakdolgozók kötelezően teljesítendő továbbképzéseit nyilvántartó informatikai rendszere.

Tovább >>
Felhívás az RTL Klub „1 perc és nyersz” című műsorába való részvételre

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara lehetőséget kapott az RTL Klub 1 perc és nyersz műsorában való szereplésre.

Tovább >>
Ki lesz 2015-ben AZ ÉV FIATAL ARCA díj birtokosa?
Tovább >>
Érthetően a teljesebb életemért kreditpontos képzés beszámolója

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara tevékeny közreműködésével létrejöhetett az ÉRTHETŐEN A TELJESEBB ÉLETEMÉRT, azaz „Nem az vagyok, ami megtörtént velem. Az vagyok, amivé válni akarok.” című egy éves képzés 128 egészségügyi szakdolgozói részvételével.

Tovább >>
EEKH hírek
Az MKB Biztosító és a MESZK közti új együttműködési megállapodás

Az MKB Életbiztosító Zrt. csoportos életbiztosításáról a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara tagjai részére.

Tovább >>
Springmed Kiadó és a MESZK legújabb közös kiadványai

Gyógynövények és alternatív terápiák a mozgásszervi betegségek kezelésében.

Tovább >>
A Magyar Telekom kedvezményes ajánlata MESZK tagoknak
Tovább >>
Egyedi, FHB Bank kedvezmények egészségügyi szakdolgozók részére
Tovább >>
Veszprém
Beszámoló Veszprém

Köszönöm a Veszprém Területi Szervezet 268 fős szakdolgozói csapatának, lelkes, jobbító szándékú részvételét a "Közös Kiáltással az Egészségügyért" rendezvényen.


Tovább >>
FIGYELEMFELHÍVÁS!

Tájékoztatom Kedves Kamarai tagjainkat, hogy 2015-ben helyi - területi - országos választások megszervezése, lebonyolítása a feladatunk.


Tovább >>
Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara
További információkat olvashat a MESZK honlapján.
Kövesd a MESZK-et a facebook -on is!

Adatvédelmi nyilatkozat: Ezt a levelet a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) tagjai kapják, akik hozzájárultak, hogy címükre a MESZK információkat juttasson el. Az adatkezelésre elsősorban a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései az irányadóak.

Tovább  Amennyiben le kíván iratkozni hírlevelünkről, kérjük kattintson ide!