meszk.hu
Amennyiben hírlevelünk nem jelenik meg helyesen, kérjük kattintson ide!
meszk.hu
2015. Június

Tisztelt Kamarai Tagtársam!

Mozgalmas heteket hagytunk a hátunk mögött. Ismét megmutatta a szakdolgozói kar, hogy méltósággal és pártpolitikai elemek nélkül is képes érdekeit képviselni. A közvélemény figyelmét a súlyos külpolitikai és határrendészeti kérdések mellett az egészségügyre és a benne dolgozókra irányítottuk. A figyelemfelkeltő felvonulást és az ünnepi Nagygyűlést körültekintéssel, a biztonság maximális szavatolásával szerveztük meg. Köszönjük az elmúlt hetekben tanúsított támogatásokat, javaslatokat és azt alulról jövő kezdeményezést, melyet a megmozdulás keretében sikerült megvalósítanunk és a szakdolgozók nyilatkozata formájában a döntéshozók elé tárnunk. Ismét jó volt együtt lenni, érezni a szakdolgozói társadalom összetartozását, a közös akarat, a tiszta beszéd kinyilvánítását. Ötezer szakdolgozó mondta együtt azt az esküt, ami rávilágított arra, hogy miben más a mi segítő hivatásunk. Kell, hogy ezt a társadalom is megértse. Bízom benne, hogy minden döntéshozó sokáig emlékezni fog a szakdolgozók szívére, ami jelenleg (még)  a hazai egészségügyért dobog.  A köztestület az elmúlt három évben megtartott négy nagyszabású rendezvényein részvevő közel húszezer fő megmutatta, hogy kiállunk magunkért, s közös kiáltással hívjuk fel a döntéshozók és a társadalom figyelmét arra, hogy szakdolgozók nélkül nem lehet egészségügyet jól működtetni. Ne eszköz legyen a magyar szakdolgozó, hanem cél!

Hírlevelünket rendhagyó módon a hónap első napjaiban olvashatják annak érdekében,hogy minél részletesebben tudjunk beszámolni a Semmelweis napi eseményekről.

Dr. Balogh Zoltán, elnök

kamarai hírek
Tudósítás a „Semmelweis Napi Ünnepi Nagygyűlésről”
Tovább >>
Előzetes média megjelenések a „Semmelweis Napi Ünnepi Nagygyűlésről”
Tovább >>
Média megjelenések a „Semmelweis Napi Ünnepi Nagygyűlésről” 2015. Július 1-től
Tovább >>
Semmelweis Napi Ünnepi Nagygyűlésről megjelent kiemelt híradások

Hír TV „Kommentár Nélkül” adása: Demonstrációval ünnepelte a MESZK a Semmelweis-napot

Tovább >>
Semmelweis Napi Ünnepi Nagygyűlésről megjelent kiemelt híradások

ECHO TV Híradó: Demonstráció a Semmelweis-napon

Tovább >>
Egyéb média megjelenések a kamaráról júniusban
Tovább >>
Véleményezések június hónapban

MESZK Országos Szervezet által véleményezett anyagok 2015. június

Tovább >>
Beszámoló a Transzkulturális Ápolás Európai Egyesület (ETNA) és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara közös nemzetközi konferenciájáról
Tovább >>
2015-ben elérhető E-továbbképzések

A Fókuszban a beteg és az Egészségvédelem, rehabilitáció természetesen kurzus érhetők el kamarai e-Továbbképzés rendszerünkben.

Tovább >>
MESZK II. Szakdolgozói Tudományos Kongresszus

Immár második alkalommal kerül megrendezésre a MESZK II. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSA 2015. szeptember 10-12. között Siófokon.

Tovább >>
Amyortophias Lateral Sclerosis ellátása Szakmai Továbbképzés

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Felnőttápolási Szakmai Tagozata és a MESZK Kistarcsa Helyi Szervezete 2015. szeptember 24-én csütörtökön 9.30 órai kezdettel szervezi meg a „Amyortophias Lateral Sclerosis ellátása" Szakmai Továbbképzését. 

Tovább >>
Tájékoztató kötelező szakmacsoportos továbbképzések országos adatbázisáról

Ezúton tájékoztatjuk, hogy megjelent a SZAFTEX II – az egészségügyi szakdolgozók kötelezően teljesítendő továbbképzéseit nyilvántartó informatikai rendszere.

Tovább >>
Ki lesz 2015-ben AZ ÉV FIATAL ARCA díj birtokosa?
Tovább >>
Pályázati kiírás – „Érthetően a Teljesebb Életemért” továbbképzésre

Az Érthetően az Egészségért az Orvosok és Egészségügyi Szakdolgozók Jövőjéért Alapítvány a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara tagjai részére pályázatot ír ki ezen továbbképzésen való részvételre.

Tovább >>
EEKH hírek
Az MKB Biztosító és a MESZK közti új együttműködési megállapodás

Az MKB Életbiztosító Zrt. csoportos életbiztosításáról a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara tagjai részére.

Tovább >>
Springmed Kiadó és a MESZK legújabb közös kiadványai

Gyógynövények és alternatív terápiák a mozgásszervi betegségek kezelésében.

Tovább >>
Egyedi, FHB Bank kedvezmények egészségügyi szakdolgozók részére
Tovább >>
Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara
További információkat olvashat a MESZK honlapján.
Kövesd a MESZK-et a facebook -on is!

Adatvédelmi nyilatkozat: Ezt a levelet a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) tagjai kapják, akik hozzájárultak, hogy címükre a MESZK információkat juttasson el. Az adatkezelésre elsősorban a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései az irányadóak.

Tovább  Amennyiben le kíván iratkozni hírlevelünkről, kérjük kattintson ide!