Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
szalag

2021. szeptember 27.

 • Adalbert napja
 • Időjárás
 • 0.1http://www.wundergr.
 • Min / Max: 2 °C / 14 °C
 • Szélsebesség: 31 km/h
Vissza a Főoldalra
Év Kiváló Szakdolgozói Közössége

Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (továbbiakban: Kamara) a Kamaráért végzett munka elismerésére „Az Év Kiváló Szakdolgozói Közössége Díj” elnevezéssel pályázatot hirdet.

Az ÉV KIVÁLÓ SZAKDOLGOZÓI KÖZÖSSÉGE Díj azon közösségeknek adható, akik emberi magatartásukkal, szakmai elkötelezettségükkel, a betegek és hozzátartozók elégedettségével példaképül állíthatók, tevékenységükkel, helytállásukkal méltán vívták ki kollégáik és a környezet elismerését, és ezzel növelték a szakma presztízsét.
Az ÉV KIVÁLÓ SZAKDOLGOZÓI KÖZÖSSÉGE Díj évente 1 közösség részére osztható ki.

A felterjesztett közösség minimum 2 főből állhat. A pályázati elbírálás két körben valósul meg. AZ ÉV KIVÁLÓ SZAKDOLGOZÓI KÖZÖSSÉGE Díj-ra a jelölést a Kitűntetési Szabályzat 3. számú mellékletében feltűntetett adatlapon kérjük benyújtani, a Kamara helyi szervezeteihez.


Publikus dokumentumok

1. Az Év Kiváló Szakdolgozói Közössége Díj 2021. - Pályázati felhívás
pdf2020.07.07.
2. Az Év Kiváló Szakdolgozói Közössége Díj 2021. - Kitöltési útmutatópdf2020.07.07.
3. Az Év Kiváló Szakdolgozói Közössége Díj 2021. - Adatlap docx2020.07.07.
3.(régi Word-hoz) Az Év Kiváló Szakdolgozói Közössége Díj 2021. - Adatlap docx2021.07.05.
4. Az Év Kiváló Szakdolgozói Közössége Díj 2021. - Nyilatkozat docx2020.07.07.

2020. Országos Korányi Pulmonológiai Intézet
Egészségügyi Szoc. Intézmények
2018. Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ
Sürgősségi Betegellátó Önálló Osztály
A szegedi sürgősségi ellátás mindig a figyelem középpontjába álló osztályán soha nem volt létszámhiány.
A közel 90 egészségügyi szakdolgozó közösségi élete az egész klinikai központban irigylett, adminisztrátorok, egészségügyi szakdolgozók, beteghordók és orvos kollegák a munkán kívül is sokat járnak össze, közös szabadidőt és szakmai programokat szervezve. Nagy hangsúlyt fektetnek a  szervezett oktatásra, a szakápolóképzés, a főiskolai oktatás és az MSc szintű APN képzés elméleti és gyakorlati területén.
A közösség egységben, egy személyként áll szinte bármilyen kezdeményezéshez, mely a munkahely szakmai és társadalmi elismerését még jobban növeli. Szoros összetartás jellemzi az osztály szakdolgozóit beteg, bajba került kolléga megsegítésében, saját idejükben és személyes anyagi forrásaik felhasználásával is. Az osztály kiemelkedő közösségi munkát is végez Szeged város betegellátásában, az oktatás és az ellátórendszer bemutatása területén.
2017. Zala Megyei Hévizi Mozgásszervi Rehabilitációs Intézet
A HÉMORI közössége a mai szakmailag magas színvonalú, etikus és empátiás betegellátás mintaképe. Minden dolgozó magas színvonalon végzi munkáját, egymásra figyelve a beteg érdekét a javát szolgálva minden pillanatban, mind sikeresebb rehabilitáció érdekében. Beosztásukban, munkakörükben maximálisan a legmagasabb képzettségekkel, ismeretekkel rendelkeznek, a továbbképzéseken való ismeretszerzés számukra természetes. PhD hallgató, MSc végzettség, főiskolai diploma egyaránt megtalálható a képzettségi szintekben. A "mindent a betegért" esetükben nem szlogen, nem kérkedés, hanem belsőből fakadó, a közösség által elvárt kötelesség. Ennek szellemében, egymással összefogva, team munkában, egymás munkájára is figyelve szolgálják a betegellátás mind sikeresebb és eredményesebb teljesítését.
Idézni szeretnék a felterjesztéséből:
"...mert valahol Zalában van egy egészségügyi intézet, ahol a zalai ízek, zalai szavak mellett ott lakozik a szív és a szeretet."
2016. Kiskunhalasi Semmelweis Kórház/Invazív mátrix osztály dolgozói
A közösség kiváló szakmai és emberi kvalitásokkal rendelkezik, minden egyes dolgozójára kivetítve, de közösségi egységként kiváltképpen. Nap, mint nap magas szakmai tudásról tesznek bizonyságot. Sok szakmai profil követelményeinek kell eleget tenniük, az osztály specialitásánál fogva. Feladatuk ellátása nehéznek mondható, mivel nap, mint nap hét invazív szakma beteganyagával, annak specifikumával és ennyi szakma orvos képviselőivel kell dolgozni a minőségi betegellátás érdekében. Betegeik az ország egész területéről és határról túlról is érkeznek. A részleg 32 ágyon 80-100 %-os ágykihasználtságban működik.
Ennek a nem egyszerű feladatnak maximálisan eleget tudnak tenni, mind az intézmény vezetése, mind a betegek legnagyobb megelégedésére.
Az ápolói közösség, mint szakmai team kimagasló tudásról, összetartásról, betegek iránti empátiáról, ugyanakkor szakma iránti alázatról tesz tanúbizonyságot.
A betegek iránti odaadással bizonyítják rátermettségüket és azt, hogy ezt az áldozatos munkát hivatásuknak tekintik.
2015. Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet
Hidro- és Sportterápia Részleg dolgozói
A részlegen dolgozók kiváló szakmai munkát végeznek a betegek rehabilitációs tevékenységében. Szakmaiságuk, elkötelezettségük elismert az orvosok, betegek és hozzátartozók körében is. A team tagjai, a betegek mindennapi ellátásán túl, időt fordítanak a kollegák, fizikai aktivitására is. Évek óta, vezetnek „dolgozói tornát”, reggeli uszodai foglalkozásokat. Az egészségmegőrzés és csapatépítés céljából évente hagyománnyá vált dolgozói rekreációs nap a saját kezdeményezésük, a programokat ők tervezik, szervezik.
Év közben kiemelkedő számban fogadnak, illetve oktatnak, gyakorlatra érkező orvostanhallgatókat, gyógytornászokat, humán-kineziológusokat, szomato-pedagógusokat. Évek óta részt vesznek az intézeti tudományos életben a Rehabilitációs Team Tagok fórumán, Rehabilitációs Vándorgyűlésen, „Magyar Gyógytornász – Fizioterápiás Társaság” konferenciáin. Tevékenységükkel méltán vívták ki környezetük elismerését.

vodafone tarifa

Kérjük tagjainkat, hogy nyilvántartott adataikat ellenőrizzék, és a hibás, vagy idejétmúlt adatokat javítsák!

Adatfrissítés

Magyar Szakmai Kamarák Szövetsége
Kedvezmény-ajánló
Kérem várjon...
Kongresszusok listája
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5